Cum sa faci otet balsamic aromat
Pregateste un otet balsamic aromat cu plante si condimente pentru a da un plus de savoare salatelor si mancarurilor tale.
Pregateste un otet balsamic aromat cu plante si condimente pentru a da un plus de savoare salatelor si mancarurilor tale.
Tarhonul este o planta perena, cunoscuta si sub numele de "iarba dragonului" (Herba Dracunculi). In gastronomia franceza, tarhonul este adesea utilizat. Planta aromatica se foloseste la preparatele din carne de pui, peste, lasagna, precum si la felurile de mancare pe baza de ou.
Pentru a primi titulatura de "gospodina desavarsita", invata sa faci in casa cele mai cunoscute sosuri pentru mancaruri sanatoase si aspectuoase. Sosurile de casa sunt mai naturale si mai hranitoare, fara conservati si pot fi servite de la aperitive la gustari, salate si feluri principale.
Ouale Benedict sunt un adevarat rasfat, fiind ideale pentru o cina romantica sau chiar pentru un mic dejun la pat, de Ziua Indragostitilor. Iata cum poti prepara cele mai bune oua Benedict.
Pentru a primi titulatura de "gospodina desavarsita", invata sa faci in casa cele mai cunoscute sosuri pentru mancaruri sanatoase si aspectuoase. Sosurile de casa sunt mai naturale si mai hranitoare, fara conservati si pot fi servite de la aperitive la gustari, salate si feluri principale.
Sosul hollandaise este un preparat pe baza de ou si lamaie, folosit in general pentru sparanghel facut la aburi, anghinare sau pentru ouale benedict.
Aceasta pagina a fost creata special pentru a oferii informatii cat mai complexe despre hollandaise. Acasa.ro iti ofera poze, video, aricole si comentarii ale utilizatorilor pe tema hollandaise.