Cele mai citite despre hollandaise

Cum sa faci otet balsamic aromat

Pregateste un otet balsamic aromat cu plante si condimente pentru a da un plus de savoare salatelor si mancarurilor tale.

Cum sa folosesti tarhonul in bucatarie

Tarhonul este o planta perena, cunoscuta si sub numele de "iarba dragonului" (Herba Dracunculi). In gastronomia franceza, tarhonul este adesea utilizat. Planta aromatica se foloseste la preparatele din carne de pui, peste, lasagna, precum si la felurile de mancare pe baza de ou.

4 sosuri clasice pe care trebuie sa stie sa le prepare orice bucatar

Pentru a primi titulatura de "gospodina desavarsita", invata sa faci in casa cele mai cunoscute sosuri pentru mancaruri sanatoase si aspectuoase. Sosurile de casa sunt mai naturale si mai hranitoare, fara conservati si pot fi servite de la aperitive la gustari, salate si feluri principale.

Cele mai noi despre hollandaise

Cum sa prepari cele mai bune oua Benedict pentru Ziua Indragostitilor

Ouale Benedict sunt un adevarat rasfat, fiind ideale pentru o cina romantica sau chiar pentru un mic dejun la pat, de Ziua Indragostitilor. Iata cum poti prepara cele mai bune oua Benedict.

4 sosuri clasice pe care trebuie sa stie sa le prepare orice bucatar

Pentru a primi titulatura de "gospodina desavarsita", invata sa faci in casa cele mai cunoscute sosuri pentru mancaruri sanatoase si aspectuoase. Sosurile de casa sunt mai naturale si mai hranitoare, fara conservati si pot fi servite de la aperitive la gustari, salate si feluri principale.

Cum sa faci sos hollandaise

Sosul hollandaise este un preparat pe baza de ou si lamaie, folosit in general pentru sparanghel facut la aburi, anghinare sau pentru ouale benedict.