Cele mai citite despre holograf

10 melodii potrivite pentru dansul miresei

Daca te-ai hotarat deja la ce solutie apelezi atunci cand e vorba de muzica pentru nunta ta (formatie, DJ sau ambele variante), urmatorul pas important este sa te gandesti la

Unde iesim de Dragobete

Ai chef de petrecere si nu ai motiv sa o faci? Ei bine noi iti oferim unul: Dragobetele. Daca ai sarbatorit Valentine's Day e musai necesar sa il sarbatoresti si pe fratele sau din Romania, pe timidul Dragobete. In capitala au loc in aceasta zi numeroase evenimente care te duc cu gandul din nou la

Principalele evenimente turistice de iarna

La sfarsitul lui ianuarie si toata luna februarie ai posibilitatea sa alegi intre numeroasele posibilitati de a-ti petrece vacanta.

Considerat sezon mort, in realitate ultimele luni di

Cele mai noi despre holograf

Cati bani trebuie sa scoti din buzunar ca sa o ai pe Gina Pistol gazda la petrecerea ta

Pana sa devina mamica si sa se retraga de pe micul ecran, dar si de la alte eveniment, Gina Pistol era foarte activa si facea bani frumosi de la petrecerile private. Ca sa fie gazda la un eveniment, Gina Pistol cerea 1.000 de euro.

De ce a ramas Dan Bittman fara bani. Adevarul a iesit la iveala

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a dezvaluit, la inceputul acestui an, ca s-a despartit de Liliana Stefan, femeia care i-a daruit 3 copii si care i-a fost alaturi peste 20 de ani. Cei doi au decis sa puna punct relatiei lor, iar artistul a marturisit ca a lasat toata averea pe care a agonist-o copiilor si fostei iubite.

Dan Bittman, despre infectarea Andreei Esca cu noul coronavirus: "Nu e nimic adevarat acolo”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf o ataca dur pe Andreea Esca, dar si intregul trust PRO TV. Acesta sustine ca Andreea Esca si-a inscenat imbolnavirea cu noul coronavirus. Mai mult, acuza trustul PRO ca nu face nimic altceva decat sa sperie lumea cu aceasta boala.