Poze imn national

Iata cele mai relevante poze despre imn national de pe acasa.ro

Cele mai citite despre imn national

Lista liceelor care au locuri la seral si la fara frecventa

Tinerii care au implinit deja 18 ani, dar au absolvit doar opt clase, pot sa continue studiile la liceu sau grupuri scolare, numai la cursuri serale sau cu frecventa redusa. Astazi, 23 august,

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Subiect si barem la teza unica de limba si literatura romana, clasa a VIII-a

Elevii din clasele a VII-a si a VIII-a au avut de rezolvat, astazi, miercuri, 3 decembrie 2008, la teza unica la Limba si literatura romana, varianta cu numarul 2.Pentru informatii

Cele mai noi despre imn national

Coronavirus Romania! 16.610 de cazuri noi si 58 de decese, in 24 de ore

Noi cifre uriase au fost anuntate astazi de autoritati. Potrivit datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategica, avem inca o zi cu peste 16.000 de cazuri noi. Totodata, creaste si numarul pacientilor internati, cei mai multi dinte acestia nefiind vaccinati. Iata care este situatia din spitale si cum arata cifrele pe tara.

Doua noi case Hope and Homes for Children au fost cofinantate si mobilate de JYSK

24 de copii cu nevoi speciale severe vor fi curand mutati in cele doua case familiale deschise de Hope and Homes for Children in Bistrita-Nasaud, din cele 3 necesare inchiderii definitive a Centrului de Plasament de tip Familial pentru copiii cu Dizabilitati Bistrita. Toate cele 3 case sunt ridicate cu cofinantare JYSK Romania si, de asemenea, sunt complet mobilate si utilate cu sustinerea companiei.

Coronavirus Romania! Explozie de cazuri noi! Aproape 17.000 de cazuri noi si 70 de decese, in ultimele 24 de ore

Cifre alarmante! Numarul de cazuri de coronavirus a explodat in ultimele 24 de ore. S-au inregistrat aproape 17.000 de cazuri noi de coronavirus. A crescut si numarul deceselor, care este de patru ori mai mare decat ieri. Iata cum arata cifrele din ultimele 24 de ore si care este siutatia din spitale.