Cele mai citite despre kebab miel

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

10 salate usoare pentru vara

Vara este prin excelenta sezonul salatelor. Acestea se consuma fie simple, fie alaturi de preparate din carne la gratar. Cele mai multe salate se realizeaza usor, fara a necesita prea mult timp petrecut in bucatarie. Salatele sunt si foarte sanatoase si aduc organismului un aport important de

Cele mai noi despre kebab miel

Carnea de miel, mai scumpa decat vita! Cat costa un kilogram inainte de Paste

Carnea de miel, preparatul traditional al romanilor de Paste, a ajuns sa coste mai mult decat vita. Carnea de miel este tot mai scumpa, iar putini sunt romanii care isi mai permit sa cumpere o jumatate de miel, cum faceau in anii trecuti.

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Irinel Columbeanu are bucatar de Paste! Ce preparate ii gateste fostului milionar: „In cantitati mici”

Au mai ramas aproximativ doua saptamani pana la Paste, iar romanii au inceput deja sa se pregateasca de sarbatoare, mai ales datorita faptului ca tot in acea perioada este si ziua de 1 mai, care este libera.