Poze kruk

Iata cele mai relevante poze despre kruk de pe acasa.ro

Cele mai citite despre kruk

In ce conditii nu poti fi vizitat de recuperatorii de credite

In Romania, recuperator poate fi oricine, spre deosebire de Germania, unde pentru recuperarea datoriilor de pe teren este nevoie de o autorizatie speciala, a declarat in cadrul emisiunii From the Top, Isabela Iacob, Managing Director Kruk International. In aceste conditii, nu e de mirare ca legile

Rata de recuperare a restantelor a scazut la 14%

Rata medie de colectare a creantelor prin proceduri amiabile a scazut la 14% pe segmentul de clienti persoane fizice, fata de nivelul inregistrat anul trecut, de 20-25%, potrivit Isabelei Iacob, director general al companiei de recuperare de creante Kruk International, citata de Business Standard.

Falimentul personal ar putea afecta bun-platnicii

Legea falimentului personal este binevenita, dar, in forma actuala, va avantaja persoanele care nu-si platesc datoriile si va dezavantaja bun-platnicii care vor suporta cresteri de costuri din partea bancilor, considera reprezentantii Asociatiei de Management al Creantelor Comerciale.

Cele mai noi despre kruk

Care sunt avantajele si consecintele datoriilor la KRUK

Plata datoriilor pare greu de realizat? Doar pentru cine nu stie sa profite de toate avantajele unui bun platnic. Un lucru este sigur: orice obligatie neonorata atrage dupa sine anumite consecinte. Acest fapt este explicat si de catre KRUK Romania, companie specializata in managementul datoriilor.

Sfaturi de la KRUK usor de urmat pentru evitarea executarii silite

Atunci cand datoriile ajung sa fie o povara foarte greu de dus, inevitabil se cautasolutii si raspunsuri la intrebari care genereazaanumite ingrijorari. Cum scapi de executare silita? Ce prieten sau membru al familiei poate fi de ajutor cu o suma de bani? Bineinteles, in acest timp creste stresul, gandurile vin de-a valma si se poate pierde logica actiunilor.

KRUK te informeaza corect cu privire la prescrierea datoriilor! Informatii importante de la specialisti!

In fond, o anumita perioada de timp stabilita prin lege sau de catre partea care solicita creantele si debitor, prescriptia este definita in Noul Cod Civil, ca mecanism care determina ca dupa un interval de timp, persoana care detine un drept pe care doreste sa il vada respectat, sa nu mai poata recurge la forta de constrangere a statului, iar debitorul sa execute obligatia.