Poze libris

Iata cele mai relevante poze despre libris de pe acasa.ro

Cele mai citite despre libris

Cum sa alegi un ghid turistic de calitate

Daca esti genul de turist care prefera sa calatoreasca pe cont propriu, un ghid turistic tiparit poate fi foarte util in planificarea vacantei.

Targuri de weekend in Bucuresti

Si in acest weekend, organizatorii de targuri din Bucuresti vin cu o oferta irezistibila: cadouri, produse de artizanat si handmade, produse bio si naturale, cosmetice si produse traditionale romanesti din toate colturile tarii

Black Friday pe Acasa.ro: reduceri de pana la 99%

Reduceri la telefoane, tablete, lenjerie de pat, mobila, seminee, carti si decoratiuni pentru casa, dar chiar si asigurari pentru masina ta – sunt cateva dintre ofertele speciale pe care le poti gasi in acest weekend doar pe Acasa.ro.

Cele mai noi despre libris

Sondaj: Cand, unde, cat si de ce citesc romanii?

Potrivit unui sondaj realizat recent, unul din trei romani (36,1%) aloca mai mult de 5 ore saptamanal lecturii. Totodata, 3 din 4 respondenti considera lectura importanta pentru o stare de bine si includ activ cititul in obiceiurile zilnice.

"Istoria Biblica a Noului Testament", de Prof. A. P. Lopuhin - o lucrare de referinta si o resursa valoroasa despre evenimentele si invataturile din Noul Testament

A fost lansata "Istoria Biblica a Noului Testament", o serie de 3 volume de referinta dedicata celor interesati de studiul Noului Testament si nu numai. Lucrarea ampla si valoroasa in traducerea Patriarhului Nicodim, exploreaza evenimentele si invataturile din Noul Testament. Lucrarea de cercetare academica reprezinta in acelasi timp o contributie valoroasa la intelegerea si interpretarea textului sacru si a traditiilor crestine si prezinta lumii contemporane bogatia si profunzimea intelepciunii biblice.

"Inegalabilul Davila" - Povestea legendara a parintelui medicinei romanesti. O carte document care nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca

Volumul „Inegalabilul Davila” este un omagiu adus lui Carol Davila pentru progresul si dedicatia aduse serviciului de sanatate publica. Cunoscut sub numele de "parintele medicinei romanesti," acest ilustru medic, profesor si reformator a lasat o amprenta inestimabila asupra evolutiei sistemului medical din tara noastra.