Cele mai citite despre mahnire

Florile lunii martie

Femeile si fetele primesc martisoare si flori pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii. Florile simbolizeaza cel mai bine ziua martisorului iar cu aceasta ocazie sunt preferate cele timpurii, care vestesc incalzirea vremii. Indiferent daca optezi pentru un buchetel mic sau pentru un aranjament mai sofisticat de flori pentru a le oferi persoanei dragi cu ocazia martisorului, alege una dintre florile reprezentative ale lunii martie:

Traditii si obiceiuri de Inaltare! Ce trebuie sa faci ca sa-ti mearga bine

Astazi, romanii sarbatoresc Inaltarea Domnului! La 40 de zile de la sarbatoarea Invierii Domnului, romanii sarbatoresc Inaltarea Domnului. Sarbatoarea Inaltarii mai este cunoscuta si ca Ispasul, sau Pastele Cailor.

Traditii si obiceiuri de Inaltare! Ce trebuie sa faci astazi ca sa-ti mearga bine

Astazi, romanii sarbatoresc Inaltarea Domnului! La 40 de zile de la sarbatoarea Invierii Domnului, romanii sarbatoresc Inaltarea Domnului. Sarbatoarea Inaltarii mai este cunoscuta si ca Ispasul, sau Pastele Cailor.

Cele mai noi despre mahnire

Inaltarea Domnului 2023: Obiceiuri si Traditii. Ce sa nu faci astazi sub niciun chip

Astazi, 25 mai, crestinii sarbatoresc Inaltarea. Inaltarea Domnului este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, marcata in fiecare an in a 40-a zi de la Invierea Domnului. Aceasta zi reprezinta momentul in care Isus Hristos s-a inaltat la ceruri inaintea discipolilor sai, dupa ce a petrecut 40 de zile cu ei in urma Invierii sale. Inaltarea Domnului este un prilej de rugaciune si aducere aminte a acestui eveniment semnificativ.

A murit Constantin Codrescu. Florin Piersic, devastat de pierderea actorului: “Mi-e greu sa cred ca te-am pierdut”

A murit actorul si regizorul Constantin Codrescu. Actorul s-a stins din viata la varsta de 91 de ani, in cursul zilei de duminica.

Inaltarea Domnului 2022. Traditii si obiceiuri de care sa tii cont

Joi, 2 iunie 2022, romanii sarbatoresc Inaltarea Domnului! Aceasta pica la 40 de zile de la Paste. Sarbatoarea Inaltarii mai este cunoscuta si ca Ispasul, sau Pastele Cailor, iar in jurul ei s-au format o multime de traditii si obiceiuri pe care credinciosii le respecta an de an.