Cele mai citite despre marcel iures

10 melodii potrivite pentru dansul miresei

Daca te-ai hotarat deja la ce solutie apelezi atunci cand e vorba de muzica pentru nunta ta (formatie, DJ sau ambele variante), urmatorul pas important este sa te gandesti la

Cele mai citite carti ale lumii

Iubiri incestuoase, societati secrete, jazz, prohibitie, sex si Lolite, acestea sunt retetele de succes ale romanelor care au prins la public.

Restaurante bio in Bucuresti

Esti preocupat de sanatatea ta si iti doresti sa ai o alimentatie sanatoasa, bazata pe un meniu echilibrat, compus din legume, fructe si carne slaba sau peste? Te-ai saturat de aceleasi fripturi la gratar cu cartofi prajiti? Vrei mancaruri sanatoase, dar savuroase in acelasi timp? Iti doresti sa ma

Cele mai noi despre marcel iures

Unde este amplasat cel mai scump brad din Romania. A costat 100.000 de euro

Cel mai scump brad aplasat intr-o piata centrala a unui oras din Romania, a costat 100.000 de dolari. Este vorba despre un brad ammplasat in Targul Jiu, unde municipalitatea a decis sa le faca o bucurie cetatenilor, mai ales in aceasta perioada de pandemie.

Se anunta noi restrictii pentru Bucuresti si carantina pentru mai multe judete

Judetele cu rata mare de infectare trebuie sa se astepte la noi restrictii. Aseara, la Guvern a avut loc o sedinta de urgenta pentru a anunta noile restrictii.

Maria Constantin, prinsa de paparazzi cu noul iubit! A rabufnit: „Nu sunt Bianca Dragusanu!”

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania. Celebritatea i-a adus insa si neplaceri, mai ales dupa divortul de Marcel Toader.