Cele mai citite despre miel marinat

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cum sa faci o friptura frageda

Ai incercat de nenumarate ori, dar niciodata nu ti-a iesit ca la carte. Vorbesc despre friptura la cuptor, sau la gratar, frageda, care se topeste in gura. Mai jos iti oferim cateva sfaturi de care sat ii cont atunci cand prepari o friptura

Cele mai noi despre miel marinat

Carnea de miel, mai scumpa decat vita! Cat costa un kilogram inainte de Paste

Carnea de miel, preparatul traditional al romanilor de Paste, a ajuns sa coste mai mult decat vita. Carnea de miel este tot mai scumpa, iar putini sunt romanii care isi mai permit sa cumpere o jumatate de miel, cum faceau in anii trecuti.

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Irinel Columbeanu are bucatar de Paste! Ce preparate ii gateste fostului milionar: „In cantitati mici”

Au mai ramas aproximativ doua saptamani pana la Paste, iar romanii au inceput deja sa se pregateasca de sarbatoare, mai ales datorita faptului ca tot in acea perioada este si ziua de 1 mai, care este libera.