Cele mai citite despre oala fonta emailata

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

20 de intrebuintari ale bicarbonatului de sodiu in casa

De ce este bine sa ai mereu in casa, in garaj, in masina sau in poseta un borcanel de bicarbonat? Fie ca vrei sa stingi un incendiu, sa scoti o pata sau sa iti cureti mainile, praful magic rezolva aceste probleme in doar cateva secunde

Ciulama cu pui

Ciulamaua de pui este o reteta traditionala romaneasca, foarte apreciata si foarte gustoasa.

Cele mai noi despre oala fonta emailata

Catalin Scarlatescu se descurca si dupa Chefi la Cutite. Din ce a ajuns sa castige bani inainte de Paste

Ramas fara job la TV, dupa ce atat el, cat si Florin Dumitrescu si Sorin Bontea, colegii lui de la „Chefi la cutite”, au decis sa paraseasca show-ul de la Antena 1, pe motiv ca sunt prea obositi, Catalin Scarlatescu pare ca nu o duce rau deloc.

Reteta de post: Cum sa prepari cel mai bun pilaf cu urzici, pentru a te bucura de verdeturile de primavara

Pietele sunt pline de urzici care sunt bogate in nutrienti si extrem de gustoase si savuroase. Acestea sunt unele dintre cele mai bune si mai apreciate verdeturi de primavara si pot fi gatite ca atare, pentru a obtine mancare de urzici, pot fi puse in ciorbe sau pot fi transformate intr-un pilaf de urzici extrem de gustos, sanatoa si satios.

Pasionat de gatit? Alege aragazul corect

Daca esti un pasionat de gatit, stii cat de important este sa ai echipamentele potrivite la indemana. In centrul oricarei bucatarii se afla aragazul - un instrument esential care poate face diferenta intre o masa obisnuita si una memorabila. Alegerea aragazului corect este cruciala, iar acest articol iti va oferi informatiile necesare pentru a face cea mai buna decizie.