Poze pagube

Iata cele mai relevante poze despre pagube de pe acasa.ro

Cele mai citite despre pagube

Cum sa scapi de melcii din gradina

Limacsii (melcii fara cochilie) din gardina ta pot aduce pagube insemnate pentru ca se hranesc cu frunzele, radacinile, tuberculii sau chiar fructele diverselor plante, in care sapa cavitati si galerii. Intr-adevar, exista tot felul de produse pe piata pentru combaterea acestor melci de gradina, ins

Cum sa reciclezi electrocasnicele vechi

Avantajele reciclarii electrocasnicelor vechi pentru achizitionarea unora noi sunt nenumarate. Consumul redus de energeie electrica, performantele net ridicate, economisirea spatiului si reducerea sunetelor sunt doar cateva dintre aspectele care ar trebui sa te puna pe ganduri.

Ce vizitam azi: Muzeul National de Istorie

Closca cu puii de aur si o copie dupa Columna lui Traian de la Roma sunt doar doua dintre atractiile muzeului de istorie din Bucuresti.

Cele mai noi despre pagube

44 de ani de la seismul care a distrus Romania! Expertii, despre posibilitatea producerii unui nou seism de peste 7 grade

Au trecut 44 de ani de la cutremurul care adistrus Romania. Pe 4 martie 1977 avea loc un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter care a provocat decesul a mii de persoane si numeroase pagube materiale.

Cutremur puternic in Grecia. S-a simtit si in Romania

Un cutremur puternic s-a produs miercuri in Grecia. Seismul a avut magnitudinea de 6,2 grade pe scare Richter si a fost resimtit si in Atena, situată la aproape 250 de kilometri distanţă, transmite Mediafax. Alte surse indica faptul ca seismul ar fi avut o magnitudine de 6,9 grade.

A erupt vulcanul Etna. Sicilia, acoperita cu cenusa, aeroporturi inchise VIDEO

Vulcanul Etna din Sicilia, Italia, a erupt marti seara expulzand lava si cenusa prin partea de sud-est a craterului.