Poze parada militara

Iata cele mai relevante poze despre parada militara de pe acasa.ro

Cele mai citite despre parada militara

Ce vizitam azi: Castelul Vlad Tepes din Bucuresti

In parcul Carol din Bucuresti exista un castel, mai putin cunoscut publicului. Castelul are un farmec aparte si atrage privirile trecatorilor prin aspectul medieval, datorita zidurilor de caramida rosie, si prin turnul care domina imprejurimile. Multi cred ca edificiul a fost locul unor orori umane

Fortificatiile din jurul Bucurestiului

Cladiri vechi de sute de ani, transformate in unitati militare, poligoane de tragere sau depozite de armament care mai pastreaza misterul anilor de dinainte de Primul Razboi Mondial, pot fi vizitate in imprejurimile capitalei.

Doberman Pinscher

Un posesor de doberman pinscher isi va lipi intotdeauna pe poarta anuntul „Atentie, caine rau”. Cainele impresioneaza prin aspectul sau feroce si prin privirea rece. Desi este recunoscut pentru agresivitatea sa, dobermanul pinscher este inzestrat cu multiple calitati.

Cele mai noi despre parada militara

Ce trebuie sa stii despre carnavalul de la Rio de Janeiro

Carnavalul de la Rio de Janeiro este un festival de renume mondial care se organizeaza in fiecare an inainte de sarbatoarea religioasa a plecarii in pustiu a Domnului Iisus (Lent). Este considerat cel mai mare festival din lume, cu aproximativ 2 milioane de participanti in fiecare an.

Cati bani castigi daca te oferi voluntar, timp de patru luni, pentru pregatire militara

Tinerii romani, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, pot opta, in mod voluntar, pentru un stagiu platit de pregatire militara. La finalul instruirii, tinerii se pot angaja fie ca sodati profesionisti, fie pot intra in fortele de rezervisti.

"Inegalabilul Davila" - Povestea legendara a parintelui medicinei romanesti. O carte document care nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca

Volumul „Inegalabilul Davila” este un omagiu adus lui Carol Davila pentru progresul si dedicatia aduse serviciului de sanatate publica. Cunoscut sub numele de "parintele medicinei romanesti," acest ilustru medic, profesor si reformator a lasat o amprenta inestimabila asupra evolutiei sistemului medical din tara noastra.