Poze parcate

Iata cele mai relevante poze despre parcate de pe acasa.ro

Cele mai citite despre parcate

Ce sa nu faci ca turist in Praga

Praga este una dintre cele mai cautate destinatii europene din ultimii ani, datorita amestecului de istorie si peisaje pe care le gazduieste.

Filme in aer liber in Bucuresti

Muzeul Taranului Roman, Gradina de Vara de la Capitol sau Palatul Ghika sunt cele mai noi destinatii pentru amatorii de filme in aer liber.

Cum sa reactionezi in caz de furtuna

Este foarte important sa fii calm in momentul in care realizezi ca urmeaza o furtuna. Cu putina atentie vei preveni stricaciunile ce pot aparea in apartamentul sau casa in care locuiesti. Iata cateva aspecte ce trebuie sa iti atraga atentia atunci cand norii negri salasluiesc la tine in cartier.

Cele mai noi despre parcate

Cine actorul suspectat ca ar fi violator in serie

Un barbat in varsta de 47 de ani a fost retinut marti dupa ce mai multe femei au depus plangeri ca au fost amenintate cu un cutit si agresate sexual. Se pare ca este vorba despre un barbat cunoscut, actorul Alexander Zudor, care a aparut in mai multe reclame la medicamente, chipsuri si a pozat pentru mai multe publicatii.

3 activitati de intretinere a masinii pe care le poti face singur pe locul de parcare

Te-ai gandit vreodata ce s-ar putea intampla daca s-ar strica ceva la autoturismul tau? Consecintele pot fi serioase, asadar este deosebit de important sa-ti pastrezi masina in cele mai bune conditii pentru a evita surprizele neplacute. Din fericire, exista o serie de activitati de intretinere pe care le poti face singur, chiar pe locul de parcare. Iti prezentam in continuare 3 dintre acestea.

Lege noua: Amenzi si masini ridicate, daca parchezi pe trotuar

O noua lege intra in vigoare si le permite autoritatilor sa dea amenzi usturatoare celor care parcheaza pe trotuare, dar si sa le ridice masinile.