Cele mai citite despre pateu

Tipuri de mic dejun din vacantele noastre, in functie de tara

Prima masa a zilei, care insoteste cazarea, difera din punct de vedere al continutului, in functie de zona si de politica hotelului. Astfel, in pachetele de vacanta intalnim adesea termeni precum "mic dejun continental" sau "mic dejun suedez". Dar ce se intampla atunci cand nu cunoastem semnificati

Pisica ta mananca sanatos?

Desi pisica este un animal carnivor, sanatatea acesteia depinde foarte mult de calitatea hranei pe care i-o oferi. O pisica de interior are alte cerinte si alte nevoi in comparatie cu una care isi procura singura hrana. Iata care este hrana potrivita pentru fiecare tip de pisica si cum trebuie administrata aceasta.

Produse traditionale pentru masa de Paste

Braga de Galati, carnati de Plescoi, dulceturi, afumaturi transilvanene, bere traditionala de Sibiu, suc de mere, branzeturi sibiene si brasovene, lactate de bivolita, oua ecologice, costita hatuita, carnati cu busuioc verde, muschi impletit, jambon semicrud, toba, pastrav afumat in cetina de brad

Cele mai noi despre pateu

Pateu de conopida

Pentru post, poti prepara un delicios pateu de conopida. Este o reteta usoara si satioasa, ideala pentru perioada postului.

Premierul tuna si fulgera! „Dar chiar asa, suntem cetateni de mana a doua si mancam orice?"

Premierul Mihai Tudose solicita numele firmelor producatoare de alimente diferite fata de cele comercializate in Occident, dupa ce ministrul Agriculturii a facut ieri publice rezultatele testelor care aratau ca intre produsele alimentare ale acelorasi producatori, recoltate din Belgia, Germania si Olanda si cele de la noi exista diferente.