Poze politicieni

Iata cele mai relevante poze despre politicieni de pe acasa.ro

Cele mai citite despre politicieni

Padova, pe urmele lui Giotto si ale Sfantului Anton

Imagineaza-ti ca poti vizita cea mai veche planta din lume, din 1585.

Turism de weekend la Mogosoaia

Daca ai ramas in pana de idei pentru iesirile de weekend si vrei sa gasesti un loc aproape de Bucuresti, fa un scurt drum la Mogosoaia. Linistea locului, padurea si lacul sunt deosebit de frumoase

Ce vizitam azi: Palatul Stirbei din Bucuresti

De multe ori, in perindarile mele pe Calea Victoriei, m-am intrebat care este istoria cladirii impozante din apropierea Teatrului Act si ce reprezinta ea.

Cele mai noi despre politicieni

Salutul cu cotul nu mai este recomandat de OMS

Salutul cu cotul nu mai este recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Anuntul a fost facut chiar de seful organizatiei, care spune că trebuie evitată această formă de salut, pentru că nu este bine să ne apropiem la mai puţin de un metru de o altă persoană.

OMS nu mai recomanda salutul cu cotul

Clasicul salut cu mana a fost inlocuit din cauza pandemieu de coronavirus de salutul cu cotul. Acesta era considerat sigur deoarece nu mai avea loc contactul direct.

Andrea Bocelli spune ca s-a simtit "umilit si jignit" de restrictiile anti-Covid din Italia. "Nu am comis vreo crima"

Cantaretul italian, Andrea Bocelli, a marturisit ca s-a simtit umilit si jignit de masurile de restrictie impuse in tara sa natala, Italia, in contextul pandemiei de coronavirus.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.