Poze prescolar

Iata cele mai relevante poze despre prescolar de pe acasa.ro

Cele mai citite despre prescolar

Incepe BABY EXPO - Editia de Vara

Baby Expo, cea mai mare sarbatoare a bebelusilor si copiilor, da startul editiei de vara.

Educatie financiara pentru bunastarea copilului tau

Cei mai multi parinti isi doresc ca fii si fiicele lor sa o duca mai bine decat ei, financiar vorbind. Insa in vreme ce generatiile mai in varsta au beneficiat de un climat economic mai cal si mai previzibil, tinerii se confrunta cu fenomene ca o concurenta acerba, o piata a muncii nesigura, credit

Incepe BABY EXPO - Editia de Vara

Baby Expo, cea mai mare sarbatoare a bebelusilor si copiilor, da startul editiei de vara. In perioada 21-24 mai, parintii, bunicii si copiii sunt

Cele mai noi despre prescolar

Rocanotherworld sustine educatia din zonele defavorizate

Din anul 2016 Rocanotherworld a fost mai mult decat un festival de muzica: an de an, fiecare editie a incurajat comunitatea in constientizarea problemelor societatii si in implicarea civila pentru un impact pozitiv acolo unde exista neajunsuri.

In pana de idei de cadouri? Ofera un puzzle personalizat

Cei care cauta idei de cadouri altfel isi pot indrepta atentia catre un puzzle personalizat – un dar inedit, pentru cei care au tot ce isi doresc si apreciaza lucrurile simbolice, cu valoare sentimentala, daruite din suflet. Un puzzle poate fi personalizat cu orice model dorit, fie o fotografie cu cei dragi, o imagine cu insemnatate sau chiar un mesaj. Aceste idei de cadouri sunt foarte apreciate de cei dragi, facandu-i sa se simta speciali.

Trei elevi si un profesor confirmati cu Covid! Toti de la scoli din sectorul 4 din Capitala

Inca patru noi cazuri de infectie cu noul coronavirus au fost depistate in randul profesorilor si al elevilor. Este vorba despre trei elevi si un profesor de la scoli din sectorul 4 al Capitalei.