Poze regasire

Iata cele mai relevante poze despre regasire de pe acasa.ro

Cele mai citite despre regasire

Unde practicam yoga in Bucuresti

Exercitiile si meditatia yoga duc catre un echilibru fizic, mental si spiritual, iar cei care practica yoga spun cu mana pe inima ca sunt mai fericiti si ca au descoperit armonia corpului, a mintii si a sufletului.

Borzoi sau Ogarul rusesc

Borzoiul este un caine foarte placut, inteligent, mandru, independent, moderat de activ si foarte loial familiei sale. Sunt afectuosi cu persoanele pe care le cunosc bine. Se adapteaza bine vietii suburbane, cu conditia sa aiba o curte suficient de mare pentru a face miscare.



 

Importanta bunicilor in viata copiilor

"Daca nu ai un batran, cumpara-ti", cam asa suna o vorba romaneasca ce poate fi usor adaptata si atunci cand te referi la bunici. Prezenta acestora in viata nepotilor este tot la fel de importanta precum intelepciunea batranilor, caci bunicii reprezinta o sursa vitala de dragoste, ce ofera copiilor

Cele mai noi despre regasire

Rugaciunea pe care sa o spui in Postul Pastelui, pentru liniste si armonie

Postul Pastelui este o perioada nu doar de abstinenta de la alimente “de dulce”, dar si o perioada de regasire, de alungare a gandurilor rele, a certurilor si a neplacerilor din viata. Credinciosii trebuie sa se roage zilnic si sa-si faca ordine in viata si in ganduri.

Care este, de fapt, esenta Postului Craciunului. Explicatiile preotilor

Astazi, 15 noiembrie 2023, a inceput Postul Craciunului. Postul dureaza timp de 40 de zile, pana in ziua de Craciun si este o perioada in care credinciosii renunta la alimentele pe baza de animale.

Cand ti-a spus cineva ultima data ”Te iubesc!”?

Cand ti-a spus cineva ultima data ”Te iubesc!”? este cea mai recenta aparitie editoriala a Adrianei Bogatu, scriitoare aflata deja la cel de-al saptelea volum, trei dintre ele fiind scrise in coautorat. Cartea a fost publicata la Editura Creator, parte a Grupului Editorial Libris si are ca tema eternul feminin, vazut si analizat prin prisma unor personaje care isi asuma cu luciditate propriile drame, victorii sau esecuri, fara sa se lamenteze, dar alegand varianta marturisirii eliberatoare ca pe o conditie a propriei evolutii interioare.