Cele mai citite despre ridichi murate

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Alimentatia potrivita pentru sanatatea ficatului

Ficatul este acel organ care ajuta la detoxifierea organismului si la prevenirea bolilor. Acesta curata sangele de toxine in fiecare minut, insa pentru a da randamentul maxim, este necesara o alimentatie sanatoasa

Cum sa faci legume la gratar

Legumele la gratar pot acompania cu succes carnea preparata la gratar si constituie o masa vegetariana sau chiar de post perfect sanatosa si hranitoare.

Cele mai noi despre ridichi murate

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Gulia, o leguma extrem de sanatoasa, de care putini oameni profita

Gulia este o leguma extrem de sanatoasa, insa putini oameni mai profita de aceasta. Aceasta leguma, aparent simpla, poate fi consumata in diverse moduri. In plus, are multiple beneficii pentru santatate, explica nutritionistii.

Varza murata si muraturile fermentate cresc imunitatea

Metoda de a pastra legume peste iarna in saramura nu a fost, iata, inventata de noi, ci este prezenta in traditiile multor popoare. Bacteriile benefice care rezulta din fermentatia glucidelor produc acid lactic ce determina scaderea pH-ului si creeaza un mediu acid in care majoritatea microorganismelor nu pot supravietui- este vorba asadar de o metoda de conservare... fara conservanti, doar pe baza de sare.