Cele mai citite despre strivit

Cum sa folosesti cimbrul in bucatarie

Ai citit o reteta in care ai vazut ca ti se cere o cantitate de cimbru proaspat si nu stii cum este aceasta planta si ce rol are ea?

Leacuri traditionale pentru traumatismele din sezonul rece

Suntem in plin sezon al entorselor, luxatiilor, fracturilor, degeraturilor, contuziilor, hematoamelor. Si nu este deloc de glumit cu loviturile cauzate de alunecarea pe gheata. Dintr-o simpla

Ciresele previn imbatranirea

Denumita popular „Ciresar”, Mai este luna in care ciresele sunt cele mai cautate.

Cele mai noi despre strivit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gutuile previn cancerul si bolile de inima! Cand pot deveni toxice

Gutuile sunt deosebit de aromate, au o suculenta redusa, un gust astringent si o consistenta tare. Se consuma si in stare cruda, dar mai ales preparate sub forma de: gem, dulceata, compot, nectar sau marmelada. Proaspete sau preparate, gutuile sunt o sursa semnificativa de zaharuri usor de asimilat.