Cele mai citite despre sunca

Reteta pentru cele mai bune sarmale

Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna...

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cum sa alcatuiesti meniul pentru masa de Revelion

Revelionul bate la usa iar gandul care iti vine cel mai des in minte este intrebarea legata de masa de Anul Nou. Cum va arata aceasta? Ce feluri de mancare vei servi?

Cele mai noi despre sunca

Jocuri de noroc si delicii culinare: cum sa le combini la tine acasa

Experienta unei zile petrecute la cazino implica mai mult decat jocurile de noroc. Daca te uiti la cele mai faimoase dintre ele, vei vedea ca alaturi de salile de joc pline de stil si opulenta, se afla restaurante de renume mondial. La fel ca si cazinourile, bucataria moderna implica elemente de surpriza, prin asocierea atipica a anumitor ingrediente, din care rezulta retete culinare pline de culoare si savoare.

Cum sa prepari supa japoneza ramen, pe care toata lumea o adora. Reteta lui Adi Hadean

Adi Hadean a dezvaluit cum se prepara delicioasa supa Ramen, un preparat japonez extrem de apreciat in intreaga lume. Acest produs a devenit foarte popular odata ce fenomenul Manga/ Anime a luat amploare, depasind granitele Asiei si facandu-si loc printre europeni.

Mihaela Bilic, despre salata orientala. De ce ar trebui sa o introduci mai des in meniu

Salata orientala, consumata de romani in special in timpul postului, poate fi preparata in diverse moduri. De la salata clasica de post, la salata orientala cu ou, cu carne sau cu diverse toppinguri, optiunile sunt nebanuite. La fel si beneficiile pe care il are consumul de salata orientala. Iata ce spune nutritionistul Mihaela Bilic despre aceasta salata.