Poze top furturi

Iata cele mai relevante poze despre top furturi de pe acasa.ro

Cele mai citite despre top furturi

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Cele mai frumoase romane de dragoste

Dragostea atinge cote maxime de Sfantul Valentin.

Adele a castigat 12 premii la gala Billboard Music Awards 2012

Adele este cea mai premiata artista la editia din acest an a galei Billboard Music Awards, desfasurata duminica seara la MGM Grand Arena din Las Vegas.

Cele mai noi despre top furturi

Creeaza o gustare de top din doar trei ingrediente!

Mondelez International a lansat in parteneriat cu Macromex campania „Creeaza o gustare de TOP” in care vedetele biscuitii sarati Tuc, biscuitii jucausi Oreo si crema de branza Philadelphia aduc in prim plan Snackologia, acea ramura a stiintei care studiaza mixul ideal intre ingrediente, pentru a obtine o gustare perfecta.

Cartile lunii mai! O selectie de 5 romane din genul Nordic Noir – crima si mister

Stilul Nordic Noir sau Scandi Noir este un sub-gen al categoriei fictiune. Cartile din genul Nordic Noir sunt scrise de autori nordici (scandinavi) care sunt cunoscuti pentru romanele in care crimele si misterul sunt subiecte principale.

Cum sa te bucuri de o cina de vis, chiar la tine acasa

Pandemia de coronavirus ne-a fortat sa descoperim cum putem sa facem acasa multe dintre lucrurile pe care alta data le puneam in practica in afara locuintei. Fie ca este vorba despre munca, antrenamente fizice sau hobby-uri de tot felul, am fost nevoiti sa ne adaptam la noua realitate. Telemunca a devenit un obicei, la fel ca exercitiile fizice facute in living sau pe hol. Cei mai fericiti dintre noi au avut si au privilegiul de a putea iesi in propria curte sau gradina pentru relaxare si pentru tot soiul de actiuni in aer liber. Una dintre activitatile care infrumusetau foarte mult viata tuturor si care ne ajutau sa ne relaxam dupa o zi grea de munca era servirea cinei in oras, la restaurant.