Cele mai citite despre tort mousse

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cele mai noi despre tort mousse

Cum sa prepari cel mai bun si mai rapid tort pentru masa de Revelion. Este gata in 30 de minute

Vrei sa ii impresionezi pe cei care se vor aseza la masa ta de Revelion? Iata cum sa pregatesti un tort foarte delicios. Ai nevoie doar de cateva ingrediente si totul se prepara destul de repede, in aproximativ 30 de minute.

Fairyconomie in bucatarie

Fairy, brand emblematic P&G, continua misiunea de a promova solutii inovatoare si care aduc valoare prin intermediul platformei Fairyconomie,. Prin acest demers, Fairy se angajeaza sa educe si sa inspire oamenii sa adopte o abordare constienta si sustenabila in gestionarea resurselor in gospodarie.

Cum sa nu te ingrasi de sarbatori

Se presupune ca ne aflam in cea mai „minunata perioada a anului!” Sezonul sarbatorilor – care pare sa inceapa din ce in ce mai devreme pe masura ce trec anii – se recunoaste si prin mesele festive, delicioase si mai numeroase decat in alte perioade ale anului. Aceste zile de sarbatoare par ca incurajeaza supraalimentarea, comportamentul sedentar si consumul de alimente bogate in calorii.