Cele mai citite despre traditional

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cele mai noi despre traditional

Carnea de miel, mai scumpa decat vita! Cat costa un kilogram inainte de Paste

Carnea de miel, preparatul traditional al romanilor de Paste, a ajuns sa coste mai mult decat vita. Carnea de miel este tot mai scumpa, iar putini sunt romanii care isi mai permit sa cumpere o jumatate de miel, cum faceau in anii trecuti.

Pasca delicioasa cu ciocolata. Toti musafirii vor fi impresionati

Pasca este un preparat traditional pe care gospodinele il pregatesc pentru sarbatorile Pascale. Reteta clasica este stiuta de toata lumea, insa unele bucatarese s-au gandit sa o modifice putin si astfel au obtinut pasca cu ciocolata.

O noua cercetare ofera primele recomandari privind evaluarea exacta a amprentei de carbon a cultivarii cafelei

Asociatia Romana a Cafelei prezinta o noua cercetare stiintifica, publicata in revista Sustainable Production and Consumption, care analizeaza cea mai buna modalitate de a standardiza masurarea impactului de mediu al cafelei - un produs de baza din ce in ce mai amenintat de schimbarile climatice.