Cele mai citite despre vijelie

Cum sa iti protejezi gradina de furtuna

Furtunile puternice pot distruge in cateva minute o casa, o gradina sau un intreg cartier. Este bine sa previi atat cat poti ravagiile cauzate de o vijelie, punand la adapost lucrurile cel mai usor de distrus.

Nicoleta Luciu si fratii Camataru: dezvaluiri in Averea

Averea publica azi ultimul episod din dezvaluirile senzationale ale lui Ion Balint, zis Nutu Camataru. In numarul de ieri, ati aflat din culisele prieteniei acestuia cu finantatorul Stelei, Gigi

Cele mai noi despre vijelie

ALERTA METEO! Cod portocaliu de ploi si instabilitate atmosferica

Numeroase judete din Romania se afla sub atentionare de tip cod portocaliu si cod galben de vreme rea. In intervalul mentionata se vor semnala ploi torentiale insotite de furtuni. Iata care sunt zonele afectate.

AVERTIZARI METEO! Cod portocaliu si galben de vreme rea! Ploi torentiale si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de tip cod portocaliu si cod galben de vreme rea, valabile de azi si pana duminica. In intervalele mentionate sunt asteptate ploi torentiale, vant puternic si instabilitate atmosferica accentuata.

Vremea se schimba radical! Ploi, vijelii, grindina si descarcari electrice pana la finalul saptamanii

Vremea schimba foaia in Romania! Saptamana aceasta este marcata de ploi, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelii si, in unele zone, grindina. Iata cum va fi vremea in Romania, pana vineri.