Lebar

27 articole despre lebar

Ce sa faci dupa sarbatori cu resturile de mancare

lebar
De sarbatori se intampla sa ramai cu multa mancare pe care inca o poti servi, dar pe care nu o mai doreste nimeni. Toti s-au plictisit de friptura de porc, dar nici nu ai vrea sa o arunci la cosul de gunoi. Exista totusi modalitati prin care sa transformi mancarea ramasa de sarbatori in noi [..]
Alte informatii despre: legume , carne , salata , paste

Revelionul in club

lebar
Noaptea dintre ani trebuie sarbatorita intr-un mod cat mai special. Daca nu esti pe partiile de la munte sau in alte destinatii de iarna, si in cluburile din Bucuresti se organizeaza numeroase petereceri de revelion. Muzica, mancare aleasa, balrui mascate, artificii si multa distractie sunt atracti [..]
Alte informatii despre: revelion , anul nou , distractie , petrecere , club , muzica , distractie , unde iesim

Cele mai citite despre lebar

Meniu cu aperitive de Anul Nou

Petrecerea de Revelion este un eveniment asteptat cu nerabdare de multi dintre noi. Acum ne intalnim cu multi prieteni, ne distram pana in zori si ne etalam cele mai frumoase tinute de sarbatoare. Daca anul acesta nu pleci nicaieri in seara de Revelion si ti-ai invitat toti prietenii la tine acasa

Cum sa faci lebar

Lebarul sau lebarvurstul este unul dintre cele mai cunoscute preparate de porc, servite in perioada de iarna. Principalul ingredient folosit este ficatul de porc, aromat cu diverse condimente.


Avantajul acestui preparat consta in faptul ca este usor de facut in casa. Astfel poti folosi

Craciunul la restaurant

Sarmalute in foi de vita, carnaciori de casa, fripturi aromate, vinuri alese si placinte savuroase sunt preparatele traditionale ale unui Craciun tipic romanesc. Craciunul este o sarbatoare magica pe care trebuie sa o petrecem alaturi de cei dragi, cu bucate alese, muzica si voie buna.