Taiere porc

1770 articole despre taiere porc

Cumperi porc in viu? Cat ramane dupa taiere si care este pretul real al unui kilogram

taiere porc
Multe persoane cumpara porci “in viu” deoarece sunt mai ieftini. In cazul acestora, pretul pe kilogram variaza intre 15 si 25 de lei. Putini stiu insa, ca dupa taiere, numarul de kilograme scade cu aproximativ 25%, deci pretul real este mai mare. [..]
Alte informatii despre: cat ramane dupa taiere , pret real , porc in viu , cumparare porc

Ce trebuie sa faci daca te musca porcul. Toti romanii trebuie sa stie asta inainte de Ignat

taiere porc
In fiecare an, pe 20 decembrie, este sarbatorit Ignatul. Potrivit traditiei aceasta este ziua in care se taie porcii. [..]
Alte informatii despre: muscatura porc , ignat , taiere porc , porc

5 tipuri de cutite utile in orice casa

taiere porc
Niciun bucatar faimos nu ar atinge performante de top in domeniul culinar fara un set de cutite de baza, cu tipuri de lama si maner special concepute pentru diversele scopuri de utilizare. Chiar daca nu lucrezi la un restaurant de lux, activitatea ta in bucatarie va fi mult mai placuta, eficienta si rapida, cu accesorii de taiat inteligente. [..]
Alte informatii despre: bucatar , cutit , paine , dezosat , Santoku , decojit

Toba de porc

taiere porc
Toba de porc este un preparat traditional romanesc, care se serveste in special la mesele festive. Se prepara din organe si carne de porc. In compozitie mai poti adauga si sorici si urechi de porc [..]
Alte informatii despre: aperitive craciun , retete craciun , carne , porc

Pulpa de porc la cuptor

taiere porc
Pulpa de porc la cuptor este un preparat savuros. Este ideal pentru masa de Craciun. Se serveste alaturi de diferite garnituri din legume. [..]
Alte informatii despre: porc , carne , morcovi , ardei , vin , ceapa

Friptura de porc condimentat

taiere porc
Friptura de porc condimentat este un preparat savuros. Este potrivit pentru zilele racoroase, cand ai multi invitati la masa. Friptura de porc se serveste cu sos condimentat de mere si cu diverse garnituri de legume [..]
Alte informatii despre: porc , mustar , mere , usturoi

Piftie din carne de porc

taiere porc
Piftia din carne de porc este un preparat traditional romanesc, care se consuma in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din picioare de porc, insa mai poti adauga si capatana si urechile de porc [..]
Alte informatii despre: piftie , porc , carne

Coaste de porc dulci - acrisoare

taiere porc
Costele de porc dulci - acrisoare sunt foarte gustoase si aromate. Trebuie insa sa le lasi foarte mult timp la cuptor. Le poti prepara de dimineata, iar pana la ora cinei vei avea un preparat satios si aromat. [..]
Alte informatii despre: coaste , coaste porc , dulce acrisor

Sandwich cu carne de porc

taiere porc
Sandwichul cu carne de porc este extrem de gustos si aromat, cu o carne frageda. Carnea de porc trebuie sa stea la cuptor timp de sase ore, astfel ca este important sa o pregatesti de dimineata. [..]
Alte informatii despre: carne porc , porc , sandwich

Cotlet de porc cu lamaie si rozmarin

taiere porc
Cotletul de porc cu rozmarin este un preparat delicios. In saramura poti adauga orice fel de condimente si arome care crezi ca se potrivesc. Il poti servi cu diverse garnituri. Este potrivit si pentru cinele festive [..]
Alte informatii despre: porc , lamaie , rozmarin , usturoi

Cotlete de porc cu caise

taiere porc
Cotletele de porc cu caise sunt un preparat foarte gustos, aromat si potrivit pentru un pranz copios. Mancarea poate fi servita cu orez. Ingrediente pentru cotlete de porc cu caise   7 cotlete de porc 40 gr concentrat de supa de ceapa 300 gr dressing pentru salata 1 [..]
Alte informatii despre: caise , carne , porc

Carnea de porc poate avea proprietati terapeutice!

taiere porc
Carnea de porc, unul dintre alimentele responsabile pentru cresterea colesterolului si a riscului aparitiilor afectiunilor cardiovasculare, poate avea si proprietati terapeutice, potrivit medicinei traditionale chineze, noteaza ziarulring.ro. [..]
Alte informatii despre: sange , vedere , toxine , zinc , terapie , carne de porc , untura de porc

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Droburi deosebite pentru masa de Paste - de la preparare la servire

taiere porc
Daca va place sa gatiti si daca va place sa va impresionati oaspetii sositi la masa de paste iesind un pic din conventional, atunci luati in calcul si droburi mai deosebite, cum ar fi cele de peste, vinete, naut, ciuperci… [..]
Alte informatii despre: drob naut , drob vinete , drob ciuperci , drob Paste , drob

4 modalitati grozave de a gati carnea de porc

taiere porc
Pentru un gust desavarsit al fripturii de porc, este bine sa lasi carnea sa stea un pic dupa ce preparatul este gata. Cea mai buna mancare de porc este cea suculenta, care pastreaza umiditatea ingredientului-vedeta. Afla 4 modalitati grozave de a gati carnea de porc! [..]
Alte informatii despre: carne porc , sfaturi culinare , preparare carne , retete porc

Friptura de porc si curry rosu, cu salata de menta

taiere porc
Friptura de porc si curry rosu, asezonata cu frunze de menta proaspete, este o cina delicioasa pe care o poti prepara foarte rapid. [..]
Alte informatii despre: friptura , friptura de porc , salata , salata de menta , curry rosu

Cotlete de porc cu sos de usturoi si lamaie

taiere porc
Cotletele de porc cu sos de usturoi si lamaie sunt savuroase, usor de preparat. Au o aroma speciala si sunt potrivite pentru mesele cu multi invitati sau pentru iesirile la iarba verde. [..]
Alte informatii despre: lamai , ulei de masline , porc , sos , usturoi , cotlet

Muschi de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice

taiere porc
Muschiul de porc la cuptor umplut cu ierburi aromatice este ideal pentru mesele festive. Este foarte fraged si aromat. Se serveste cu cartofi copti. Mai poti garnisi si cu patrunjel tocat si un sos din smantana si usturoi. [..]
Alte informatii despre: porc , retete , ierburi aromatice , muschi de porc

Muschiulet de porc umplut cu prune si caise

taiere porc
Muschiuletul de porc umplut cu prune si caise este ideal pentru mesele festive. Se serveste cu diverse garnituri din legume si un pahar de vin rosu. [..]
Alte informatii despre: prune , caise , muschiulet , muschi de porc , retete porc , muschi umplut

Cotlete de porc cu ciuperci

taiere porc
Cotletele de porc cu ciuperci sunt foarte gustoase si savuroase. Se prepara foarte repede si sunt ideale pentru mesele in familie. Se servesc stropite cu otet balsamic. Mai poti adauga si putin patrunjel tocat. [..]
Alte informatii despre: retete , ciuperci , cotlet , cotlet de porc , cotlet de porc cu ciuperci

Muschi de porc cu ceapa si smochine

taiere porc
Muschiul de porc cu ceapa si smochine este un preparat ideal pentru masa festiva de sarbatori. Este aromat si delicios si se serveste cu diverse garnituri de legume. [..]
Alte informatii despre: retete cu porc , retete de craciun , porc cu smochine , retete cu smochine , porc cu ceapa

Carnea de porc s-a scumpit cu 25% in ultimul an

taiere porc
Pretul carnii de porc a crescut cu 25 de procente fata de decembrie 2011, din cauza scumpirii furajelor, potrivit datelor comunicate de Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania. [..]
Alte informatii despre: scumpire , alimente , carne , furaje , fluctuatii

Pretul carnii de porc, in continua crestere. Cu 50% mai scumpa decat anul trecut

taiere porc
Pretul carnii de porc este in continua crestere. Carnea de porc este cu 50% mai scumpa decat anul trecut. In plus, pretul carnii de porc este, in Romania, mai mare decat in alte state europene. [..]
Alte informatii despre: crestere pret carne de porc , pret carne porc , pret carne de porc , carne de porc

Cand si cum se tunde vita-de-vie

taiere porc
Pentru a avea o recolta de struguri bogata este necesar sa tunzi periodic vita-de-vie. Prima taiere a vitei-de-vie se face iarna timpuriu, apoi se tunde regulat pe perioada intregului sezon in care vita-de-vie creste, pentru a fi productiva. [..]
Alte informatii despre: tundere vie , tundere vita de vie , vita-de-vie

Friptura de porc

taiere porc
In general de sarbatori preparatele din carne de porc sunt cele mai cautate. [..]
Alte informatii despre: friptura , porc

Cotlet de porc cu glazura de mere

taiere porc
Cotletul de porc cu glazura de mere este un preparat aromat, potrivit pentru anotimpul rece. Ai nevoie de doar cateva ingrediente si vei face o mancare delicioasa. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca aceasta reteta necesita timp. Ingrediente pentru cotlet de porc cu glazura de mere [..]
Alte informatii despre: porc , carne , mere

Cele mai citite despre taiere porc

Ingrijirea unui bonsai

Multe persoane cred ca bonsaiul este o planta, insa acesta este de fapt o forma de arta.Bonsaiul provine din China, unde a aparut pentru prima data cu mii de ani in urma.

Cum sa ingrijesti trandafirul japonez

Denumit stiintific Hibiscus rosa-sinensis, trandafirul chinezesc sau japonez este de origine din China, Japoinia sau India. Frunzele sunt ovale, distantate din loc in loc si foarte puternic colorate in verde.

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...